Bereikbaarheid

AUTO

Met het nieuwe circulatieplan van Leuven van kracht, kan je ons theater het best bereiken via de Kapucijnenvoer en de Redingenstraat. Je neemt bij de Tervuursevest de eerste zijstraat rechts en blijft deze volgen tot aan het standbeeld van de Dijle-eend. Hier sla je rechts in en volgt de weg tot op de parking van de KU Leuven. Hier kan je je wagen parkeren.

FIETS

Met de fiets kan je vanuit alle kanten het theater bereiken. Een fietsenparking in de straat is er niet, maar plaats je fiets gerust tegen onze gevel.

OPENBAAR VERVOER

Kom je het liefst met het openbaar vervoer? Dat kan, maar dan zit er ook een korte wandeling in. Je kan met zowat iedere bus die door Leuven rijdt in de buurt van het theater komen.

Met lijnen 1 & 2 stop je best aan de Sint-Michielskerk en ga je te voet de Ramberg af tot op het Damiaanplein. Met lijnen 7, 8 & 9 rijd je tot de halte Bankstraat. Je volgt te voet de Janseniusstraat en vervolgens het Redingenhof. Ons theater ligt net achter het brugje.

Voor alle andere lijnen is de halte Rector De Somerplein de beste optie. Je stapt dan nog zo'n 10 minuten (over de Grote Markt, de Parijsstraat en de Schapenstraat) tot aan ons theater.